17 augustus: KIMJANG workshop

17 augustus: KIMJANG workshop

Leer zelf kimchi maken!

In deze workshop maken we samen traditionele Kimchi, een smaakmaker en bijgerecht uit de Koreaanse keuken. Ae Jin begeleid ons door deze diverse wereld met nieuwe smaken en fermentaties. Fermentatie is een bewaarproces dat zowel gezondheidseffecten heeft, en is ook een plezier is om te proeven.

Ae Jin is foodconsultant en foodguide van de Koreaanse keuken. Daarnaast is ze ook auteur bij uitgeverij Lannoo, ‘Proef Korea’ is haar nieuwste boek. Deze komt ze ook voorstellen. Zelf hebben we dit boek nog niet gelezen maar het eerste boek ‘Kimchi’ is alvast een echte aanrader. We kijken uit naar haar komst! 

Praktisch:

Meenemen: fermentatie goesting + schort, mes, snijplank en schaal of  tupperware van 1 liter. Je krijgt je eigen batch kimchi mee naar huis.

17 augustus 2024 van 11.30u – 13.30u
Prijs: 60 euro
@ Zilt en Zoet, Vendoornstraat 98, Melsele.

Inschrijven kan via deze link